mandag 12. januar 2009

klubbmesterskap



bildene er lånt fra : www.senjahundeklubb.com

igår arrangerte shk klubbmesterskap i agility og lydighet. som dere kanskje ser av bildene, så var det et forferdelig underlag. is, gjørme og vått, noe som resulterte i at agilitybanene måtte forenkles. vi deltok i klasse 0 og klasse 1 (light) i agility. i klasse 0 (som egentlig ikke eksisterer da) vant vi :) brukte 8 sekunder, og ingen feil. hurra for flinkedyret. i klasse 1 fant dyret ut at hun skulle løpe ut til publikum før vi hadde fullført, så der fikk vi litt ekstra tid. men hun var flink likevel, vær og føre tatt i betraktning.

så over til lydighet. etter litt gruppepress meldte vi oss opp til bronsemerket, noe vi bare skulle latt være. har da en av disse type "pingle" terrierne, som ikke hadde noen som helst plan om å sette rompa i bakken på dette føret. nyttet ikke med de beste pølsebitene og den morsomste leken en gang. hun var nednappet til jul, så hun bare hutret og frøs. snudde seg mot publikum og så på dem som om de var ute etter å ta henne. etter to øvelser valgte jeg å trekke oss fra resten av prøven. var ingen vits med en hund som absolutt ikke under noen omstendigheter ville sitte. men det positive er at vi iallefall meldte oss opp, og har prøvd å konkurrere, iallefall littegrann.

inatt og idag har migrenen herjet med meg, så ble hjemme idag. formen begynner å komme seg nå, så vi må vel en tur ut snart å røre på kroppen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar