tirsdag 28. juli 2009

♥ sommer ♥

helt fantastisk å bo i nord-norge for tiden. er sjelden det er så varmt at jeg faktisk setter pris på litt vind! men de siste dagene har det bare vært deilig med bris! vi har vært ute stort sett hele tiden, fra tidlig morgen, til utpå kvelden. har vært mye i fjæra og "bada" (les: vasset). den firbeinte har ikke skjønt at alle hunder kan svømme, og den tobeinte syns det holder med vann til knærne. er ikke såå varmt i havet at det gjør noe. men akkurat passelig til at man klarer å være der liksom.
den firbeinte har i tillegg fått løpetid, noe som gjør at hun blir, hva skal vi si, paranoid? hun blir helt nervevrak, tror noen følger etter henne en gang og bestandig, hører og ser ting som (forhåpentligvis) ikke er der. bjeffer og boffer til alt og ingenting, selv når hun ligger på sofa hjemme og slapper av. slitsomt!
imorgen skal vi til dyrlegen på kontroll, sjekke om betennelsen er borte. jeg frykter den ikke er helt borte, bare bedre. men vi får se.

slenger med noen bilder fra da vi var i fjæra igår og lekte.




livet er en lek


er jeg ikke søt a?

å leke med pinne er gøy

1 kommentar:

  1. - Så fine bilda:-) Og førr en fin sele ho har fått. Puppia? (huske du str? Skal bestille til Tup, men ane jo ikke str.)

    SvarSlett